Raluka se confruntă cu probleme de sănătate. “Aș putea face infarct”

18.01.2022, 20:44

Raluka a vorbit recent despre problemele ei de sănătate și tulburarea cu care se confruntă. Artista suferă de o tulburare numită acluofobie. Aș putea face infarct. Încerc să îmi înving fricile”. Vedeta a mai povestit că a fost nevoită să se opereze la corzile vocale.

Raluka este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Artista a fost invitată recent la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre frica de întuneric.

Solista suferă de acluofobie, iar frica de întuneric este atât de mare încât ar putea face infarct în orice moment în care nu este lumină.

Aș putea face infarct. Încerc să îmi înving fricile”

,,Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca aritst. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting luminile aici, în platou. Încerc să îmi înving fricile”, a menționat artista într-un podcast susținut de Damian Drăghici.

Acluofobia este tipul de tulburare de anxietate în care oamenii se tem și evită locurile sau situațiile care le pot provoca panică și îi pot face să se simtă prinși, neajutorați sau jenați.

Raluka s-a operat la corzile vocale

Vedeta, care este foarte senzuală în videoclipurile sale, a fost nevoită să se opereze la corzile vocale.

„Am observat la un moment dat, ducându-mă la control, că există un chist foarte-foarte mare pe una dintre corzile vocale. Eu simțeam de foarte mult timp că nu mai pot să cânt. Oboseam foarte repede. nu mai ajungeam la nicio notă înaltă. registrul înalt nu-l mai atingeam aproape deloc. acesta este cel mai frustrant lucru pentru un artist. E singurul lucru pe care știu să îl fac. ajungeam în studio și nu mai puteam să cânt nicio piesă. Și asta s-a întâmplat cam vreo patru ani la rând. Eu am sta cu problema asta foarte mult timp, că am zis că sigur se rezolvă cumva, fac pauză vocală puțin mai mult. N-am vorbit timp de două săptămâni, dar tot nu am reușit să scap de problemă. Nu era ceva care să se retragă, a declarat Raluka.

Solista a vorbit despre viața personală, precizând că nu se află într-o relație. Artista a spus că se implică cu totul într-o relație și că își prețuiește partenerul.

Cum este Raluka îndrăgostită

”În momentul acesta sunt singură, dar când iubesc, iubesc cu totul. Mă îndrăgostesc foarte repede de omul nepotrivit, chiar și de omul nepotrivit, dar dacă mi-a trecut, nu mă mai întoarce nimic. Sunt genul de om care iți explică că dacă te-ai întâlnit cu dragostea, trebuie să o prețuiești. Dar, în cazul în care s-a dus, s-a dus”.

Solista spune că bărbatul potrivit pentru ea este un om bun și care își asumă rolul de bărbat.

 

”Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Trebuie să fie bărbat”

”Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Trebuie să fie bărbat, avem o problemă cu asta. Femeile au devenit extrem de indepedente și puternice, iar bărbații invers. Poate se mai schimbă, la un moment dat”.

citește și...