Raluka are un nou iubit? Artista a răspuns fanilor de pe rețelele de socializare

13.12.2021, 11:58

Raluka este una dintre cele mai bune voci din România. Artista a câștigat și mai mulți admiratori după ce a participat ală turi de buna sa prietenă Ana Baniciu în competiția „Asia Express” de la Antena 1. Cântăreața a dezvăluit recent dacă are un iubit.

Raluka s-a deschis în fața fanilor și le-a răspuns într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său oficial de Instagram despre un posibil iubit.

Artista a răspuns fanilor cu privire la cea mai frecventă curiozitate a acestora: dacă există un bărbat în viața ei.

Este Raluka într-o relație?

Solista a recunoscut că în prezent este singură și nu are iubit, oferind și o explicatie în acest sens.

”Nu am iubit, sunt singurică de ceva vreme. Oricum, la cât de multă treabă am, nu cred că aș avea timp pentru niciun iubit în momentul ăsta”, a spus Raluka.

Cântăreața a spus că nu are timp pentru un iubit și se axează pe cariera profesională.

În vara acestui an, artista s-a fotografiat cu un bărbat, în timp ce se relaxa la piscină. În dreapta fotografiei respective, Raluka a scris „Iubitul “.

Artista a avut o relație destul de serioasă cu Ddy Nunes, în 2013. Din nefericire, relația lor a luat sfârșit, chiar dacă cântăreața se vedea alături de colegul sau de scenă pentru tot restul vieții.

Ulterior, Raluka s-a cuplat cu DJ Speak One, colegul lui Smiley de la HaHaHa Production.

Raluka şi Ana câştigătoarele Asia Express

Sezonul 1 al show-ului „Asia Express” a fost câștigat chiar de Raluka și Ana Baniciu! Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că voiau să își cumpere apartamente în același bloc cu banii castigati.

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

 

citește și...