Adelina Pestrițu a fost operată de urgență. ”Știți deja de durerile mele de spate. Mă plâng de doi ani”

14.01.2022, 15:18
Adelina Pestrițu a fost operată de urgență. ”Știți deja de durerile mele de spate. Mă plâng de doi ani”
Ce fac Adelina Pestrițu și soțul ei în fiecare zi de 30 a lunii. ”Acest gest face mai mult decât orice surpriză mare”

Adelina Pestrițu (34 de ani) a ajuns la spital, joi, 13 ianuarie! Vedeta nu a mai putut suporta și a mers la spital. Fosta prezentatoare TV a publicat imagini de pe patul de spital .Adelina a făcut primele declarații de pe patul de spital și a vorbit despre durerile insuportabile pe care le avea.

Adelina Pestritu a apelat la fizioterapie de ceva timp din cauza durerilor de spare. Vedeta spune că a indurat timp de doi ani dureri insuportabile și a decis să se opereze.

Fosta prezentatoare TV se declară mulțumită de rezultat, desi recomandă bolnavilor să încerce și fizioterapia.

 

Adelina Pestrițu, operată de urgență

„Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață. Nu pot să spun nici că este cea mai ușoară, dar nici cea mai grea. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate. Mă plâng de doi ani, dacă nu mai mult. Am făcut și fizioterapie, dar asta presupune un tratament pe o perioadă îndelungată. Nu zic că nu sunt rezultate. Sunt rezultate, dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum indiferent ce ai face. Pentru asta am venit astăzi la spital. În urma RMN-ului pe care l-a făcut, doctorul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool. Cu toate astea, pot să spun că mă simt norocoasă, pentru că am întâlnit niște super medici”, a spus Adelina Pestrițu ieri dimineață de pe patul de spital.

Mai mult, Adelina mărturisește că a fost o experiență plăcută datorită personalului medical care i-a fost alături în fiecare moment. „O experiență într-un spital poate fi una plăcută, deși nu credeam că o să spun vreodată asta”, a declarat Adelina.

Care au fost factorii care au determinat ca Adelina să aibă dureri de spate

Vedeta spune că lipsa de preocupare în ceea ce privește ridicarea greutăților sau respectarea poziției corecte a coloanei a determnat ca să aibă dureri în prezent.

„E indicat să avem grijă la poziția în care stăm pe scaun, poziția în care conducem, cea pe care o folosim atunci când ne dăm jos din pat, poziția în care dormim, sportul pe care-l practicăm, ce greutăți ridicăm și cum le ridicăm. Ca să nu ajungeți la complicații, mai bine sunteți puțini atenți. Nu pot să spun că am fost întotdeauna atentă, pentru că eu toată viața mea am ridicat greutăți. Și la cumpărături. Nu am luat doar o plăsuță și am dus-o la mașină și apoi să mă întorc la celelalte, le-am luat pe toate, ca să nu fac mai multe drumuri. Și de aici un lung șir de întâmplări nefericite care m-au adus în această situație”, a mai spus aceasta pe Instastory.

 

citește și...