Ce spune Marian Drăgulescu despre căsătoria cu actuala iubită, Simona: “Suntem împreună de doi ani şi jumătate“

08.01.2022, 15:47
Ce spune Marian Drăgulescu despre căsătoria cu actuala iubită, Simona: “Suntem împreună de doi ani şi jumătate“
Marian Drăgulescu, dezvăluiri din mariajul cu conflicte pe care l-a avut cu Larisa. ”Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie”

Marian Drăgulescu (41 de ani) a vorbit despre relația cu noua iubită și planurile de căsătorie pe care le are cu Simona, după doi ani de relație. “Suntem împreună de doi ani şi jumătate. Nu ne ţine împreună un act.“ Sportivul a participat la premiera filmului de acţiune „The 355” cu Penelope Cruz şi românul Sebastian Stan, în rolurile principale.

Marian Drăgulescu și-a găsit liniștea în brațele Simonei, o tânără care este de profesie inginer.

Invitat să participe la premiera filmului de acţiune „The 355” cu Penelope Cruz şi românul Sebastian Stan, în rolurile principale, sportivul a declarat că momentan nu ia în calcul căsătoria, dar că își dorește să facă marele pas, la un moment dat, potrivit click.ro.

“Suntem împreună de doi ani şi jumătate. Nu ne ţine împreună un act“

“Da, suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act. Am venit împreună la această avanpremieră pentru că ne plac filmele de acţiune, în general, şi am răspuns la invitaţia unei prietene care a organizat evenimentul şi eram curioşi să vedem filmul. Este primul eveniment pe anul acesta la care am venit împreună”, a spus Marian Drăgulescu, potrivit click.ro.

Sportivul a mai fost căsătorit şi cu Larisa, cu care are doi copii şi cu care se află în relaţii foarte bune.

Cine este iubita lui Marian Drăgulescu

Iubita lui Marian Drăgulescu, Simona, este inginer de profesie. Frumoasa blondină şi gimnastul s-au cunoscut înainte de ziua de naştere a Simonei.

„Cel mai greu este să găsești chimia aia, compatibilitatea și stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relații deschise și acum am codul de la telefonul iubitei mele și ea pe al meu”, spunea Marian Drăgulescu.

Cu ce se ocupă Marian Drăgulescu în prezent

Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu s-a retras din activitate după Campionatul Mondial care a avut loc între 18 și 24 octombrie, la Kitakyushu, în Japonia. Fostul gimnast Marian Drăgulescu este antrenor începând cu luna ianuarie a anului 2022.

“Sunt antrenor de gimnastică la Clubul Steaua, la copii. În momentul de faţă chiar aveau nevoie de antrenor şi mi s-a părut OK vizavi de clubul care a fost alături de mine atâta timp să dau şi eu o mână de ajutor şi să fie o prioritate faţă de mine“.

citește și...