Ce vor face Elwira și Mihai Petre cu premiul de la ”Asia Express”. ”Asta vom face, nimic altceva”

27.12.2021, 14:32
Ce vor face Elwira și Mihai Petre cu premiul de la ”Asia Express”. ”Asta vom face, nimic altceva”
Ce vor face Elwira și Mihai Petre cu premiul de la ”Asia Express”. ”Asta vom face, nimic altceva”

Dansatorul și coregraful Mihai Petre și partenera sa de viață, Elwira Petre, au dezvăluit ce intenționează să facă cu premiul pe care l-au încasat în urma câștigării celui de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Expresss”, caree a fost difuzată de postul de televiziune Antena 1. ”Asta vom face, nimic altceva”, a spus Elwira Petre.

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira și Mihai petre au explicat, pentru revista Viva, ce intenționează să facă cu premul pe care l-au câștigat la emisiune. De asemenea, cei doi au vorbit și despre cele mai grele momente prin care au trecut la show-ul respectiv.

Ce vor face Elwira și Mihai Petre cu premiul de la ”Asia Express”. ”Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei”

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

Mihai Petre și soția sa au făcut declarații și despre momentele dificile prin care au trecut de-a lungul competiției. ”Au fost clipe extrem de dificile, dar știam că vom lupta încă de la început. Pe moment, nu am simțit că ne-am întrecut pe noi, dar, văzând la televizor ce am trăit, ne-am dat seama că ne-am întrecut toate așteptările”, a spus acesta.

”Pentru noi, cea mai grea a fost finala, pentru că deja toate emoțiile, oboseala erau cumulate. Personal, momentul din finală când am avut ocazia să le vedem pe fete într-un videocall a fost extrem de dificil. Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră. Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe”, a completat Elwira Petre.

citește și...