Adriana Bahmuțeanu își petrece sărbătorile de iarnă fără cei doi copii. Cum sărbătorește Silviu Prigoană

23.12.2021, 13:13
Adriana Bahmuțeanu își petrece sărbătorile de iarnă fără cei doi copii. Cum sărbătorește Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu, situație tensionată cu Silviu Prigoană. ”Refuză orice dialog”

Anul acesta, Adriana Bahmuțeanu va petrece sărbătorile de iarnă singură. Cei doi copii ai săi vor petrece Crăciunul și Revelionul cu tatăl său, Silviu Prigoană. ”Să mă excludă pe mine. Să mă dea de-o parte, dar să nu-i pedepsească pe ei. Sunt nevinovați!”, a declarat recent Adriana Bahmuțeanu. Anul viitor, băieții vor fi lângă mama lor.

Silviu Prigoană este un tată fericit. Omul de afaceri se numără printre cei care își sărbătorește atât Crăciunul, cât și Revelionul alături de cei doi copii ai săi.

Potrivit hotărârii judecătorești, citată de impact.ro,  întocmită la divorț, anul acesta Silviu Prigoană își va petrece Crăciunul și Revelionul alături de cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană își va petrece Crăciunul și Revelionul alături de cei doi copii

“Copiii sunt la mine și vor rămâne și de Revelion, așa e hotărârea judecătorească, un an la mine, unul dincolo. Acum e rândul să stea la mine”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

Pe masa fostului politician va fi mâncare tradițional-românească, cât și japoneză. Unul dintre băieții săi are o mare pasiune pentru cultura din Japonia.

Cum va arăta masa festivă în casa fostului politician

„La actualele prețuri trebuie să facem invenții. La noi o masă de Crăciun sau Revelion e una normală, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salată de bouef, fi-miu sushi că e fan produse japoneze. Și cam atât’, a mai spus el pentru sursa citată.

Prigoana a declarat că și-a cumpărat deja cadoul de Crăciun. Fostul politician are de gând să își ofere o cămașă, lenjerie intimă și ciorapi.

„Eu îmi pun și mie cadou sub brad, și eu trebuie să mă bucur. Îmi pun ciorapi, cămașă și lenjerie intimă, am văzut eu ceva ca să fiu sexy, dar și dulciuri, pentru că viața e amară și se compensează, de sărbători. Copiii sunt în expectativă, îl lasă pe moșul să se descurce singur, sunt la vârsta la care mirajul s-a spulberat’, a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.

Ce declara Adriana Bahmuțeanu recent

Adriana Bahmuțeanu declara recent că omul de afaceri nu își vizitează copiii și spune că măcar luna aceasta, când va fi ziua lui, dar și a băiețelului cel mare, să simtă că mai sunt o familie.

„Știu că Prigoană a declarat că atunci când i se face dor de copiii lui se uită la televizor și îi trece. Este o aluzie la faptul că eu apar la televizor și o fac însoțită de Maximus și Eduard.

Dar și în acest caz, se vede că el se gândește doar la propria sa persoană și nici prin cap nu-i trece că poate și băieților lui le este dor de el.

Oricum, tot ceea ce-mi doresc este o întâlnire, o reconciliere, o discuție pe care să o avem și în care să ne hotărâm cum facem ca să le fie bine copiilor.

Vin sărbătorile și pentru noi, ca pentru toată lumea. O să le fie greu. O să fie Moș Nicolae, serbările de la grădiniță, ziua lui Eduard, pe 10 decembrie, apoi ziua lui, a lui Prigoană. Ca să nu mai spun de Crăciun, brad și Revelion.

De asta sunt decisă ca de sărbători să îi dau copiii. Să îi ia la el și să petreacă câteva zile împreună cum fac tații și fiii. Să mă excludă pe mine. Să mă dea de-o parte, dar să nu-i pedepsească pe ei. Sunt nevinovați!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Cancan.ro.

 

citește și...