FOTO. Cum arată Miss Universe România 2021. Cea mai frumoasă femeie din România are 20 de ani. Când are loc marea finală

07.12.2021, 23:07
FOTO. Cum arată Miss Universe România 2021. Cea mai frumoasă femeie din România are 20 de ani. Când are loc marea finală

Carmina Olimpia Cotfas este cea care a câștigat competiția Miss Universe România 2021 si reprezintă, la ora actuală, România, la cea mai de elită competiție de frumusețe, inteligență și creativitate din lume – Miss Universe, în Israel, la Eilat. ” A fi Miss Universe înseamnă să fii un lider, un om de cuvânt pentru întreaga lume. Aș vrea să arăt lumii că au pe cineva care să îi reprezinte, la care pot să ceară sfaturi, că pot să meargă la acea persoană cu orice problemă și o va rezolva într-un fel.”, declarat Carmina Olimpia Cotfas

Miss Univers 2021 va fi cel de-al 70-lea concurs Miss Univers, care va avea loc pe 12 decembrie 2021 la Eilat, Israel. Andrea Meza din Mexic își va încorona succesorul la finalul evenimentului.

Concursul va include competițiile tradiționale de costume de baie și rochii de seară, iar finala va fi găzduită în direct de Steve Harvey, la 19:00, ora Estului, duminică, 14 decembrie.

Cine este Miss Universe România 2021

La vârsta de 20 de ani, aceasta a fost desemnat cea mai frumoasă femeie din România.  Carmina Olimpia Cotfas, câștigătoarea Miss Univers România 2021, este o tânăra de 20 de ani, originară din Târgu Mureș. Aceasta este studentă la Facultatea de Istorie și Filozofie din Cluj Napoca și de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul.

Carmina Olimpia Cotfas a mărturisit că odată cu titlul câștigat au venit și multe responsabilități, iar viața ei s-a schimbat.

„Este o responsabilitate enormă să fii Miss România. Mi s-a schimbat radical viața, efectiv, de când am primit coronița. Acum îmi dau silința să demonstrez lumii că este mai mult decât ceea ce se vede în spatele unui Miss și că merităm să fim susținute, ajutate și să avem sprijinul românilor

Viața mea s-ar schimba instant, de la sine. A fi Miss Universe înseamnă să fii un lider, un om de cuvânt pentru întreaga lume. Aș vrea să arăt lumii că au pe cineva care să îi reprezinte, la care pot să ceară sfaturi, că pot să meargă la acea persoană cu orice problemă și o va rezolva într-un fel. Dar, ca Miss Universe, dacă voi avea onoarea să fiu aceea, mi se vor lărgi perspectivele. Eu, în prezent, militez pentru educația copiilor și pentru accesul egal la sănătate și tratament.”, declarat Carmina Olimpia Cotfas, potivit FANATIK.

Miss Universe România 2021 va defila într-o rochie de 20.000 de euro

Carmina va defila pe podium, la finala Miss Universe din Eilat, cu o rochie cu motive populare românești, în valoare de 20.000 de dolari, un tribut adus Reginei Maria, care, printre altele, a contribuit la efectuarea Marii Uniri de la 1918.

În acest an, competiția internațională Miss Universe este organizată de Israel, la Eilat. Finala va avea loc pe 12 decembrie și vor fi participante din 81 de țări.

Miss Universe România 2021, Carmina Olimpia Cotfas, este implicată într-un scandal cu droguri.

Miss Universe România 2021, implicată într-un scandal cu droguri

Numele său i-a fost amestecat într-un dosar cu trafic de droguri. Fostul iubit al Miss Universe România 2021, Carmina Olimpia Cotfas, model de meserie, a fost condamnat, recent, în primă instanță, pentru trafic de droguri. 

La una dintre înfățișările în fața magistraților, alături de tânărul condamnat, s-a aflat și Carmina Olimpia Cotfas.

Cine sunt câștigătoarele Miss Universe din ultimii 5 ani

Miss Univers 2015Pia Wurtzbach din Filipine

Pia Angela Alonzo Wurtzbach, născută la 24 septembrie 1989), cunoscută anterior ca Pia Romero, este un model de frumusețe filipineză și germană, actriță regina care este cel mai bine cunoscută pentru că a fost încoronată Miss Univers 2015.

Este a treia filipineză care câștigă titlul de Miss Univers, după Gloria Diaz care a câștigat în 1969 și Margie Moran care a câștigat în 1973 și a fost succedata de Catriona Gray trei ani mai târziu, iar Gray câștigând Miss Univers 2018.

 

Miss Univers 2016- Iris Mittenaere din Franța

Iris Mittenaere este un model francez, gazdă de televiziune și deținătoare a unui concurs de frumusețe, care a fost încoronată Miss Univers 2016. Este a doua Miss Univers din Franța după Christiane. Martel, care a fost aleasă Miss Univers 1953.

 

 

 

Miss Universe 2017 – Demi-Leigh Tebow din Africa

Demi-Leigh Tebow (născută la 28 iunie 1995) este un model sud-african și regina frumuseții care a fost încoronată Miss Univers 2017. A fost încoronată Miss Africa de Sud 2017 și este a doua câștigătoare a Miss Univers din Africa de Sud, după Margaret Gardiner, care a fost încoronată Miss Univers 1978.

Miss Univers 2018Catriona Elisa Magnayon Gray din Filipine

Catriona Elisa Magnayon Gray (născută la 6 ianuarie 1994) este un model filipinez-australian, cântăreață, regină a frumuseții, gazdă de televiziune, avocată a tineretului și ambasador al artelor, cunoscută pentru că a fost încoronată Miss Univers 2018. Este a patra filipineză care a câștigat concursul Miss Univers.

Miss Universe 2019 – Zozibini Tunzi din Africa de Sud

Zozibini Tunzi (născută la 18 septembrie 1993) este un model sud-african și deținătoare a unui concurs de frumusețe, care a fost încoronată Miss Univers 2019. Tunzi a fost încoronată anterior Miss Africa de Sud 2019. Este a treia femeie din Africa de Sud care a câștigat titlul și prima femeie de culoare de când Leila Lopes a fost încoronată Miss Univers 2011.

 

Miss Universe 2020 – Alma Andrea Meza Carmona din Mexic

Alma Andrea Meza Carmona (născută la 13 august 1994) este un model mexican și deținătoare a titlului unui concurs de frumusețe, care a fost încoronată Miss Univers 2020. De când a câștigat titlul, a devenit a treia mexicană care a fost încoronată Miss Univers. Anterior, ea fusese încoronată Mexicana Universal 2020 și Miss Mexic 2017 și s-a clasat ca prima vicecampionată la Miss World 2017.

 

citește și...