Cum arată fiica Danei Marijuana. Adolescenta a cucerit rețelele de socializare

01.12.2021, 18:00

Dana Marijuana (42 de ani), pe numele real Dana Coteanu, se poate numi o mamă mândră. Fiica ei cea mare îi calcă pe urme, dar îi și seamănă perfect.

În urmă cu aproximativ 20 de ani, toată lumea știa cine este Dana Marijuana. Piesele „Cea mai fidelă fată” sau „Tre să spun” erau pe buzele tuturor. Însă, puțini știu cum arată fiica artistei și ce îi place să facă.

Dana Coteanu se ocupă singură de cele două fiice ale sale, Alesia (15 ani) și Iris (6 ani), dar și de afacerea cu bijuterii handmade, pe care le lucrează chiar ea și apoi le comercializează la târgurile de profil din țară.

Cum arată fiica Danei Marijuana

Dana Marijuana a imortalizat-o pe fiica ei în cel mai recent videoclip, dovedind că este mândră că Alesia îi calcă pe urme.

Fiica cea mare a artistei, Alesia, în vârstă de 15 ani, și-a făcut debutul în lumea artistică. Tânăra a cucerit rețelele de socializare prin felul în care arătă. Mai mult, aceasta a apărut într-un videoclip al unei melodii cunoscute.

„Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima dată într-un videoclip muzical. Sunt foarte mândră de ea”, a scris Dana Marijuana pe pagina sa de Instagram.

Alessia, fiica Danei Marijuana, este pasionată de actorie. Adolescenta vrea o carieră tot în lumea artistică.

Dana Marijuana: „Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală”

Cântăreața povestea în urmă cu ceva timp că adolescenta nu are studii muzicale și că nu știe dacă va avea șanse în industrie.

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, spunea Dana Marijuana pentru Click, în urmă cu ceva timp.

citește și...