Ce spune Neti Sandu despre look-ul ei. ”Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu”

29.11.2021, 16:19
Ce spune Neti Sandu despre look-ul ei. ”Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu”
Ce spune Neti Sandu despre look-ul ei. ”Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu”

Neti Sandu, cea care prezintă horoscopul la postul de televiziune Pro TV, a vorbit despre look-ul pe care îl are de ani de zile. Este vorba despre tunsoarea bob cu care s-a afișat de-a lungul anilor. Vedeta a mărturisit că lumea nu o crede când spune că nu poartă perucă și că este părul său natural.

Neti Sandu, în vârstă de 63 de ani, are aceeași frizură de an de zile. de-a lungul anilor, s-a tot spus că vedeta ar purta perucă.

Despre look-ul ei a făcut Neti Sandu declarații la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Ce spune Neti Sandu despre look-ul ei. ”Toată lumea zice că nu e părul meu”

„Toată lumea zice că nu e părul meu. După atâția ani, auzind vecinii că nu ar fi părul meu, la un moment dat s-a oprit o vecină și mi-a zis să nu mă supăr pe ea, dar să îi spun dacă e părul meu. I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață să mă pregătesc”, a explicat Neti Sandu, potrivit click.ro.


Vedeta a făcut declarații și despre rubrica horoscop pe care o prezintă de foarte mulți ani la Pro TV: ”Prima dată nu aveam senzația de feedback, dar au venit operatorii cu bilețele din țară și îmi spuneau că am mulți fani în țară, erau saci de scrisori. Trebuia să gestionez toată situația asta. Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra, pentru că restul aveau vreo 18 ani. Ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la terapie (n.r. psiholog), era normal. M-am dus pentru că se acumulaseră multe lucruri și aveam nevoie de un tonus”.

Neti Sandu a fost căsătorită doi ani

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, și-a deschis sufletul. Într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca la radio, Neti Sandu povestea că a fost căsătorită timp de doi ani.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație”, a dezvăluit Neti Sandu

Aceasta mărturisit, pentru revista Unica, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut copii. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a explicat Neti Sandu.

citește și...