Brigitte Pastramă a făcut o criză de nervi, după ce fiul ei a distrus apartamentul primit cadou: „Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng”

27.11.2021, 16:11

Brigitte Pastramă se declară șocată de comportamentul fiului ei. După ce i-a oferit un apartament și o afacere pe care să o gestioneze, fiul a scos-o din minți pe Brigitte. Roby a vandalizat apartamentul și a dat-o afară pe mama sa, după ce a jignit-o și a scuipat-o.

În emisiunea „Brigitte & Pastramă”, ediția din 25 noiembrie, de la Antena Stars, fosta soție a marelui jucător de tenis a prezentat cum a fost vandalizată locuința în care a investit 30.000 de euro.

Brigitte Pastramă a făcut o vizită în apartamentul pe care recent l-a renovat pentru fiul ei. A avut parte de o situație neplăcută când a văzut că Roby a distrus apartamentul și toate obiectele pe care le-a investit în imobil.

Schimb de replici șocant

 

Brigitte s-a declarat șocată de cum arată locuința în care a investit mii de euro.

„Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro. A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a spus Brigitte.

La scurt timp, și-a făcut apariția și Roby, care a început să o ironizeze și să o scuipe pe Brigitte. Mai mult, tânărul i-a oferit un leu mamei sale.

Fiul lui Brigitte: „Mama, când te văd îmi vine să îți dau 1 leu”

„Ți-am găsit cumpărător pentru garsonieră. Ia mâna de pe mine! M-ai bătut când m-ai dat afară din casă ultima dată. Ieși afară din apartamentul tău! Vreau să fac doar muzică, atât. (…) Mama, când te văd îmi vine să îți dau 1 leu. Parcă ai făcut pușcărie ca să nu sifonezi, acum sifonezi?”, spune Robert.

citește și...