Ce a pățit un șofer care a aruncat un chiștoc pe geam

21.11.2021, 15:40
Ce a pățit un șofer care a  aruncat un chiștoc pe geam
Ce a pățit un șofer care a aruncat un chiștoc pe geam

Șoferul unui automobil de lux a primit o amendă usturătoare de la jandarmi din Galați după ce a aruncat un muc de țigară pe geam. Acesta a fost amendat cu 15.000 de lei. Șoferul respectiv a fost rugat de jandarmi să ia chiștocul de pe stradă, însă acesta a refuzat și i-a amenințat pe oamenii legii cu proces.

Incident pe o astraă din Galați, acolo unde șoferul unei mașini de lux a fost prins de jandarmi în timp ce arunca mucul de țigară pe geam.

Mașina în care se afla șoferul în vârstă de 37 de ani se afla în fața autospecialei Jandarmeriei. Jandarmii i-au cerut bărbatului să ia chiștocul de pe stradă, însă acesta a refuzat, ba chiar i-a amenințat cu un proces, informează Mediafax.

Ce a pățit un șofer care a aruncat un chiștoc de țigară pe geam. Amendă de 15.000 de lei

„Oamenii legii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini. Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei, potrivit sursei mai sus-menționate.

Pentru că a refuzat să se conformeze solicitării, şoferul respectiv a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei.

FOTO: Hepta

citește și...