Monica Gabor, la un pas de evacuare din vila de la Malibu! 

01.11.2019, 12:27
Monica Gabor, la un pas de evacuare din vila de la Malibu! 
Monica Gabor este la un pas de evacuare din vila de la Malibu

Monica Gabor este la un pas de evacuare din vila de la Malibu. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește în casa luxoasă alături de fiica sa, de Mr. Pink și de băiatul acestuia. 

De când a plecat peste Ocean, Monica Gabor a dus o viață liniștită alături de iubitul său. În 2017, cei doi s-au mutat într-o vilă exclusivistă din Malibu, care este evaluată la 3,5 milioane de euro. În vara anului trecut, fosta doamnă Columbeanu a reușit să își convingă fiica să vină să locuiască alături de ea în SUA. 

Monica Gabor, la un pas de evacuare din vila de la Malibu!

Incendiile de vegetație care au izbucnit în statul California au pus în pericol numeroși oameni. După ce Arnold Schwarzenegger a fost evacuat din locuința sa, aflată aproape de Los Angeles, focul s-a extins și amenință o arie mai mare. Astfel, Monica Gabor și Mr. Pink sunt la un pas să fie și ei evacuați din calea flăcărilor. 

Guvernatorul Californiei a declarat stare de urgență în tot statul, din cauza incendiilor de vegetație, care nu pot fi stinse din cauza vântului foarte puternic. Aproape 200.000 de oameni s-au văzut nevoiți să își părăsească locuințele pentru siguranța lor. Până acum, incendiile au afectat peste 20.000 de hectare de vegetație și s-au extins până în zonele locuite, punând în pericol zeci de mii de case.

 

citește și...