Arnold Schwarzenegger, evacuat de urgență din casa de la Los Angeles

29.10.2019, 12:59
Arnold Schwarzenegger, evacuat de urgență din casa de la Los Angeles
Arnold Schwarzenegger, evacuat de urgență

Arnold Schwarzenegger a fost evacuat de urgență din casa lui de la Los Angeles. Actorul a dat vestea în mediul online și a explicat de ce a fost nevoit să plece din locuință. 

Fostul guvernator al Californiei a avut de suferit din cauza incendiilor de vegetație care mistuie zona și par de neoprit. 

Arnold Schwarzenegger, evacuat de urgență

Arnold a anunțat pe Twitter că este bine, dar că a fost necesar să evacueze locuința sa, aflată într-un cartier exclusivist din „Orașul Îngerilor”, scrie Fox News. 

„Ne-au evacuat, în siguranță, la 3:30. Aveți grijă. Sunt recunoscător pentru că avem cei mai buni pompieri din lume”, a scris actorul.

Guvernatorul actual al Californiei a declarat stare de urgență în tot statul, din cauza incendiilor de vegetație, care nu pot fi stinse din cauza vântului foarte puternic. Aproape 200.000 de oameni s-au văzut nevoiți să își părăsească locuințele pentru siguranța lor. Până acum, incendiile au afectat peste 20.000 de hectare de vegetație și s-au extins până în zonele locuite, punând în pericol zeci de mii de case. 

 

citește și...