Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul în judecată din cauza certificatului verde. ”Avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului”

06.11.2021, 13:09
Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul în judecată din cauza certificatului verde. ”Avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului”
Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat statul în judecată din cauza certificatului verde. ”Avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului”

Actorii Cristina Deleanu, în vârstă de 80 de ani, și Eugen Cristea, în vârstă de 69 de ani, au decis să dea în judecată Statul din cauza certificatului verde. ”Avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului”, au explicat cei doi binecunoscuți artiști la un post de televiziune.

Actorii Eugen Cristea și Cristina Deleanu sunt revoltați din cauza impunerii certificatului verde în contextul pandemiei de coronavirus. Aceștia au dat în judecată Guvernul României, CNCAV și Ministerul Afacerilor de Interne.

Cristina Deleanu și partenerul său de viață, Eugen Cristea, au explicat că medicii le-au recomandat să nu facă vaccinul împotriva coronavirusului din cauza unor ptobleme de sănătate.

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul în judecată din cauza certificatului verde. ”Vrem sa beneficiem si noi de un certificat galben sau rosu prin care sa avem acces în toate locurile in care momentan nu putem intra”

 

”Am facut o cerere prin care chemam in judecata Guvernul Romaniei, MAI şi CNCAV. Semnalam faptul ca amandoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost incadrata nicaieri. Amânadoi avem recomandari din partea medicului de familie de a nu face vaccinul impotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sanatate”, a declarat Eugen Cristea la România TV.

”Vrem sa beneficiem si noi de un certificat galben sau rosu prin care sa avem acces în toate locurile in care momentan nu putem intra din cauza Hotararii de Guvern. Vrem sa mai mergem si noi la spectacolele colegilor nostri, să mai intrăm din cand in cand sa mai luam si noi o haina, un parfum sau un deodorant.Aceasta hotarare de guvern îi pune pe cei care sunt in situatia noastra intr-o situatie de umilinta. Ne dorim sa ne aparam fara a incalca reguli si legi. Ceea ce am facut noi nu inseamna un indemn la nesupunere, ci la asezarea pe fagasul unor linii corecte a unor oameni care au facut mult pentru statul roman”, a completat partenerul de viață al Cristinei Deleanu.

citește și...