Ce spune Larisa Drăgulescu despre actuala iubită a lui Marian Drăgulescu. ”Opusul față de cealaltă soție”

16.09.2021, 15:22
Ce spune Larisa Drăgulescu despre actuala iubită a lui Marian Drăgulescu. ”Opusul față de cealaltă soție”
Ce spune Larisa Drăgulescu despre actuala iubită a lui Marian Drăgulescu. ”Opusul față de cealaltă soție”

Binecunoscutul Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai titrați gimnaști din lume, a trecut prin două căsnicii. Sportivul, în vârstă de 40 de ani, formează un cuplu în prezent cu o tânără pe nume Simona. larisa Drăgulescu, prima soție a fostului gimnast, a cunoscut-o pe aceasta și a spus ce părerea și-a făcut despre ea.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară, cu un bărbat care se numește Bogdan.

Ulterior, Marian Drăgulescu s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Larisa Drăgulescu, prima soție a lui Marian Drăgulescu, a întâlnit-o pe actuala iubită a sportivului. Acesta a spus ce părere i-a făcut Simona.

Ce spune Larisa Drăgulescu despre actuala iubită a lui Marian Drăgulescu. ”Nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian”

Larisa Drăgulescu a cunoscut-o pe actuala iubita a lui Marian Drăgulescu și a spus, la postul de televiziune Antena Stars, ce părere i-a făcut aceasta.

„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. (…) Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian. Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii. Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri”, a detaliat Larisa Drăgulescu, notează spynews.ro.

citește și...