FOTO / Bianca Rus are probleme după ce a slăbit. ”Și așa s-a întâmplat nenorocirea”

13.09.2021, 15:16
FOTO / Bianca Rus are probleme după ce a slăbit. ”Și așa s-a întâmplat nenorocirea”
FOTO / Bianca Rus are proleme după ce a slăbit. ”Și așa s-a întâmplat nenorocirea”

Cântăreața Bianca Rus a slăbit foarte mult în ultimii ani și acum are o siluetă trasă prin inel. Însă, după ce a slăbit aceasta a ajuns să se confrunte cu probleme de sănătate. ”Și așa s-a întâmplat nenorocirea”, a explicat Bianca Rus despre problemele cu care se confruntă după ce a pierdut foarte multe kilograme.

Bianca Rus a slăbit spectaculos și arată foarte bine. Însă, din cauza că a slăbit fcoarte mult, organismul i-a fost dat peste cap și a început să se confrunte cu probleme de sănătate.

Artista a vorbit despre aceste probleme la postul de televiziune Antena Stars. Bianca Rus a mărturisit că acum încearcă să mai ea puțin în greutate.

Bianca Rus are probleme după ce a slăbit. ”Am făcut o anemie gravă”

”Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, a explicat Bianca Rus, notează spynews.ro.

”Eram la părinți și mi-a zis mama să-mi fac analizele și am văzut că am o anemie severă, cu o hemoglobină de 7, pierdere de fier. Am venit la București, am început cu medicamente, apoi cu perfuzii. La prima a fost bine, la a doua a venit salvarea, am leșinat în baie. Și așa s-a întâmplat nenorocirea. Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv”,a mai spus cântărteața.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus are un nou iubit

Bianca Rus trăiește o nouă poveste de dragoste. Bianca Rus a fost prezentă recent alături de noul iubit la botezul mezinei Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf. Acesta a dat noi amănunte despre partenerul ei:

”Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp”.

citește și...