Când face nuntă fata lui Florin Salam. ”Nu mai vreau să fie așa”

31.08.2021, 15:19
Când face nuntă fata lui Florin Salam. ”Nu mai vreau să fie așa”
Când face nuntă fata lui Florin Salam. ”Nu mai vreeau să fie așa”

Betty Stoian, fiica binecunoscutului cântăreț de manele Florin Salam, are o familie foarte frumoasă alături de partenerul ei de viață, Cătălin Vișănescu, și de băiețelul lor, Matthias. Cei doi nu au făcut însă nuntă. Despre acest evenment care urmează în viața ei a dat Betty detalii la o emisiune de televiziune.

Tânăra este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias.  Cei doi nu au făcut, însă, nuntă. Betty Stoian, în vârstă de 21 de ani, a vorbit despre nunta sa cu Cătălin la o emisiune de la Kanal D. De asemenea, fiica lui Florin Salam a mărturisit că a primit un alt inel de logodnă după ce l-a pierdut pe cel primit inițial în vacanța petrecută anul trecut în Turcia. A primit noul inel de logodnă în data de 28 august, de ziua ei de naștere.

„Mi-am pierdut inelul de logodnă anul trecut, chiar de ziua mea, în Turcia. Am făcut un duș înainte de plecare și l-am pierdut. Am ajuns acasă și nu era inelul. Am ținut foarte mult la inelul ăla… Mi-a dat alt inel, m-a cerut din nou!”, a declarat Betty, potrivit click.ro.

Când face nuntă fata lui Florin Salam. ”Mai așteptăm 3-4 ani, până se duce toată nebunia cu pandemia”

Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că nu se grăbește cu nunta, însă a explicat cum și-ar dori să fie evenimentul. ”Cu nunta însă cred că mai așteptăm 3-4 ani, până se duce toată nebunia cu pandemia. Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost! Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată! Nu mai vreau să fie așa!”, a spus ea. Betty Stoian este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias.

Fiica lui Florin Salam a făcut recent declarații despre partenerul ei de viață, Cătălin Vișănescu.

„Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa. I-am spus tatălui pentru că voiam să mă asigur, să mă sfătuiesc, nu voiam să apară ceva în presă, iar tata să nu ştie. Prima dată, tata m-a întrebat cu cât este el mai mare decât mine. Ca orice tată, a fost puţin rezervat la început. Când a venit să-l cunoască pe tata, Cătălin a venit îmbrăcat cu costum, cravată. Tata nu l-a luat aşa direct din prima, l-a mai lăsat. Acum se înţeleg foarte bine şi mă bucur că a înţeles că este un băiat destul de bun pentru mine”, a spus fiica lui Florin Salam.

citește și...