Ce face Starlin după ”Survivor România”. ”Am slăbit 21 de kilograme”

18.08.2021, 12:44
Ce face Starlin după ”Survivor România”. ”Am slăbit 21 de kilograme”
Ce face Starlin după ”Survivor România”. ”Am slăbit 21 de kilograme”

Mariano Starlin Belen Medina, Starlin cuym este el cunoscut publiucului de la emisiunea ”Survivor România”, a vorbit despre cum este viața sa în prezent, după încheierea competiției respective. Starlin a mărturisit că, în ultima perioadă de timp a slăbit foarte mult. Acesta a dat jos nici mai mult nici mai puțin de 21 de kilogreame.

Starlin a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Starlin a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Acesta a avut mari probleme la stomac, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru click.ro. “În momentul de faţă sunt ok, însă am avut probleme stomacale foarte grave, braţul nu este 100% refăcut, este 75% bine. Încerc să mă readaptez. Nu pot să mănânc. Am slăbit 21 de kilograme”, a spus Starlin.

Cu toate acestea, Starlin, originar din Republica Dominicană, mărturisește că este înnebunit după mâncarea românească. “Îmi place să mănânc atât de multe, de exemplu, pomana porcului, mămăligă, sarmalele îmi plac, dar nu aşa mult. Gătesc şi eu mâncare tradiţională din Dominicană”, a afirmat el.

Ce face Starlin după ”Survivor România”. ”Am apărut în trei videoclipuri”


Starlin a explicat și cu ce se ocupă: ”Am apărut în trei videoclipuri, la prietenul Lucian Colareza, care cântă cu Cain în piesa “Si Tu Te Enamoras”, dar şi la Mellina în “Mama Juana”, iar înainte la Alexandra Stan… Sunt antrenor de fitness, zumba, fac entertainment şi sunt percuţionist. Cânt cu Lucian Colareza. Vreau să fac un proiect muzical şi veţi vedea despre ce e vorba. Eu merg peste tot unde sunt chemat”.

Fostul concurent de la ”Survivor România a dat detalii și despre familia sa. Acesta este căsătorit cu Elena, care este polișist, și au împreună o fetiță, Dafne. “Eu şi soţia mea Elena ne-am cunoscut pe reţele sociale. în 2008, pe 15 ianuarie, a venit ea la mine după o perioadă, a stat cu mine trei ani şi am trăit cu bune şi rele şi am decis să venim în România să-i cunosc părinţii, am venit în toamna lui 2011, facem 10 ani… M-am adaptat imediat, pentru că mă adaptez repede. Soţia mea este poliţist local la Medgidia – a făcut administraţie publică şi avem o fetiţă care a împlinit 6 ani – Daphne”, a mai spus acesta.

citește și...