Suma colosală pe care o percepe Florin Salam pentru câteva ore de cântat. Mulți ar fi invidioși pe el

08.08.2021, 13:39
Suma colosală pe care o percepe Florin Salam pentru câteva ore de cântat. Mulți ar fi invidioși pe el
Suma colosală pe care o percepe Florin Salam pentru câteva ore de cântat. Mulți ar fi invidioși pe el

Florin Salam este unul dintre cei mai căutați artiști din România, dar și printre cei mai scumpi. În urmă cu ceva timp, solistul mărturisea că face bani mulți într-o singură seară. 

După pandemia de coronavirus, manelistul a crescut și mai mult tarifele pentru evenimente și abia dacă mai face față cererii crescute. Un om din trupa lui a dezvăluit cât încasează Florin Salam pentru câteva ore de cântat.

Suma colosală pe care o percepe Florin Salam pentru câteva ore de cântat

Dan cu Chitara de la Giurgiu, component în trupa lui Salam, a mărturisit că interpretul pleacă cu o avere acasă.

”N-aveți cum să fiți ca el în viața voastră. Păi Salam cântă pe 15.000 (euro), așa, câteva ore. Iar voi cântați pe 6.800, 4.300 din care nu rămân toți banii voștri”, a spus Dan cu Chitara de la Giurgiu într-un live, pe rețelele de socializare.

Florin Salam a fost invitat de curând la podcastul realizat de Damian Drăghici. Artistul a vorbit, printre altele, despre pasiunea sa pentru muzică, și a scos la iveală detalii mai puțin știute din trecutul său.

Florin Salam, dezvăluiri din trecutul lui

”Cântam la clanța ușii (n.r. pe post de microfon), cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă. Aceasta pe la 6-7 ani. Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil am visat ceea ce am realizat în viață”, a povestit cântărețul de manele, notează revista Viva.

Florin Salam a mărturisit că mergea cu tatăl său la nunți și câștiga într-o seară jumătate din salariul mamei sale dintr-o lună. „Nu-mi ardea de școală, dar mă duceam să nu mă bată mama! Mă împrietenisem cu lăutarii din Berceni, mă țineam după ei. Am ajuns cântăreț prin chin, nedormire, am plâns mult. Mă duceam cu tata la nunți și mă băga și pe mine să cânt, să fac un ban, luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu, că muncea, prinsesem gustul banilor parfumați, ce să mă mai duc la școală? Am făcut și năzdrăvănii, jucam barbut pe «surprize» (n.r. de la guma de mestecat). Le câștigam și le vindeam la ăia mai bogați. Și-mi luam blugi și pulovere turcești”, a mai declarat Florin Salam.

citește și...