Cum arată clubul Colectiv, la 4 ani de la incendiu! Imagini absolut șocante cu locul în care și-au pierdut viața 64 de persoane

25.10.2019, 16:23
Cum arată clubul Colectiv, la 4 ani de la incendiu! Imagini absolut șocante cu locul în care și-au pierdut viața 64 de persoane
Cum arată clubul Colectiv, la 4 ani de la incendiu! 

Cum arată clubul Colectiv, la 4 ani de la incendiu! Pe 30 octombrie, la ora 22.32, se împlinesc patru ani de când câteva scântei ale unor artificii au aprins tavanul clubului din București.

Cum arată clubul Colectiv, la 4 ani de la incendiu!

64 de oameni și-au pierdut viața și alți 150 au fost răniți. Acum, la aproape patru ani de la tragedie, reporterii Digi24 au reușit să intre în clubul Colectiv. După incendiu, nu a mai filmat nimeni interiorul clubului. Anchetatorii au dat acces celor de la Digi24 să filmeze la Colectiv, iar imaginile sunt dezolante.

Pereții clubului sunt negri și încă se simte mirosul puternic de fum. De asemenea, înăuntru este întuneric și încă se mai regăsesc obiecte ale victimelor. În seara de 30 octombrie 2015, au decedat 27 de oameni și 37 ulterior, din cauza rănilor suferite.

Incendiul din Colectiv a luat viața la 64 de persoane

Incendiul din Colectiv a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.

Corina Ioniţă, unul dintre supravieţuitorii Colectiv, a povestit că și-a văzut moartea cu ochii.

‘Mi-a luat foc părul. Mi l-am stins cu mâinile. Ulterior m-am întors cu spatele, pentru că îmi imaginam că o să mor şi că nu vreau să fiu desfigurată, vreau să fiu recunoscută şi să am faţa intactă. M-am întors cu spatele. Am inhalat de două ori fum. Mi-am dat seama că e foarte toxic şi am încercat să-mi trag tricoul la nas şi la gură. Am ajuns acolo şi am constatat că nu mai pot ieşi.

Uşa era blocată de corpuri până sus la toc. Erau zeci de oameni căzuţi unii peste alţii. Am încercat să împing cu mâinile zidul din stânga uşii. Îmi imaginam că în momentul ăla o să primesc nişte forţe supranaturale şi că o să pot ieşi prin zid. Bineînţeles că era doar disperare. M-am trezit în braţele unui pompier care mă ducea spre ambulanţă. Ţin minte că nu ştiam unde mă aflu, dacă sunt încă în viaţă sau sunt dincolo. Era linişte şi întuneric’, a povestit tânăra.

Sursa: știrilekanald.ro

citește și...