Anunțul făcut de Silviu Prigoană. ”Voi fi bunic”

09.07.2021, 12:59
Anunțul făcut de Silviu Prigoană. ”Voi fi bunic”
Anunțul făcut de Silviu Prigoană. ”Voi fi bunic”

Omul de afaceri Silviu Prigoană a fost prezxent la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Acesta a făcut declarații despre copiii săi și familia lui. De asemenea, Silviu Prigoană a anunțat că urmează să devină bunic. Soția fiului său cel mare, Honorius, este însărcinată.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Acum, Silviu Prigoană a anunțat că urmează să devină bunic. Soția fiului său cel mare din prima sa căsnicie, Honorius, este însărcinată, după cum a anunțat omul de afaceri la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

Anunțul făcut de Silviu Prigoană. ”O să-mi spună lumea pe stradă tataie”

Silviu Prigoană va deveni în curând bunic. Soția fiului său, Honorius, este însărcinată și va aduce pe lume primul ei copil. Corina Bode și Honorius Prigoană s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani și s-au căsătort în anul 2016, nași fiindu-le Elena Udrea și Adrian Alexandrov. “Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată. Voi fi bunic. Și statutul ăsta mă deranjează grav. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”, a declarat Silviu Prigoană la emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, potrivit click.ro.

Omul de afaceri s-a declarat fericit pentru că copiiui săi sunt sănătoși. ”Fericit e puțin zis. Sunt extra fericit. Sunt în extaz permanent. Mi se trage de la sănătatea copiilor mei. Sunt foarte sănătoși, de trei ani de zile o injecție nu au făcut, un medicament nu au luat. Și fericire mai mare nu există decât să îți vezi copilul sănătos”, a mai spus Silviu Prigoană.

citește și...