FOTO: Loredana Chivu, despre chinurile prin care a trecut din cauza intervenției la posterior. ‘E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă’

12.06.2021, 08:13

Vineri seară, 11 iunie, Loredana Chivu a făcut dezvăluiri șocante despre chinurile prin care a trecut din cauza intervenției pe care a suferit-o la posterior în urmă cu mai bine de un an. 

Blondina a fost invitată în emisiunea ‘Acces Direct’, de la Antena 1, unde a povestit cum a avut încredere în membrii echipei de la clinica vedetelor din București. În prezent, clinica este anchetată de polițiști pentru evaziune fiscală.

Loredana Chivu, mutilată la clinica vedetelor

Loredana Chivu a mărturisit că problemele i-au apărut la scurt timp după operație, iar zona posteriorului s-a umplut de vânătăi. La câteva săptămâni distanță, vedeta a ajuns la spital în stare gravă, cu septicemie și tensiune 6.

‘Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine. Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod.

Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu. Până acum două luni nu mi-am făcut o baie normală. Eu nu mai stiu cum e sa faci o baie normal în cadă, sau să intru într-o piscină sau în mare. Eu îmi aleg hainele în funcție de pansamente. E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă. Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc’, a povestit Loredana Chivu, cu ochii în lacrimi, la Antena 1.

Loredana Chivu merge în instanță

În martie 2021, avocații Loredanei Chivu au depus dosarul la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar daunele morale cerute de celebra blondă în instanță se ridică la 300.000 de euro. Pentru despăgubirile materiale a solicitat suma de 40.000 de lei.

”Pe 22 martie l-am dat în judecată pe patronul clinicii, Valentin Burada. Este un proces civil. Eu am suferit multiple operaţii. Mi-am pus aqua feeling, o operaţie non-ivazivă, aşa spunea el. În urma acelei intervenţii am suferit mai multe infecţii şi mai multe operaţii. Am fost la un pas de moarte şi am hotărât să îl dau în judecată”, a declarat Loredana Chivu, la Antena 3.

citește și...