Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari. ”Abia așteptăm să facem primul copil”

31.05.2021, 16:01
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari. ”Abia așteptăm să facem primul copil”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari. ”Abia așteptăm să facem primul copil”

Edward Sanda a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani.

Edward Sanda a vorbit despre relația cu Cleopatra Stratan în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. Acesta a mărturisit că se înțelege foarte și cu părinții iubitei sale, Cleopatra Stratan. ”Ne înțelegem foarte bine, așa cum ne-am înțeles încă de la început. Părinții ei au avut și au încredere în mine și în noi și ne susțin în orice facem. Încă nu știm exact cum o să decurgă situația pandemică, dar știm cu exactitate că ne vom căsători în această vară. Nu vom spune când, vrem să ținem lumea în suspans, ca impactul să fie mare și frumos”, a declarat acesta.

Ce spune Edward Sanda despre cum va fi ca soț

Întrebat cum crede că va fi ca soț, Edward Sanda a afirmat: ”Cu siguranță unul bun, iubitor, sincer și natural”.

Edward Sanda a afirmat că abia așteaptă să devină tătic. Artistul și-ar dori să aibă o fetiță cu Cleopatra Stratan. ”Abia așteptăm să facem primul copil, care sperăm să fie fetiță. Dar deocamdată mai așteptam niște ani, să ne bucurăm de tinerețe și să călătorim”, a spus acesta.

Artistul a explicat și ce plănuiește să facă în această vară cu iubita lui. ”Vom avea o vară plină, pentru că ne vom muta împreună, ne vom ocupa de carierele și proiectele noastre și ne vom căsători. După vară ne dorim foarte tare să mergem într-o vacanță lungă”, a încheiat Edward Sanda.

 

citește și...