FOTO / Ce sexy este Alina Eremia în costum de baie. Apariție super atrăgătoare

27.05.2021, 09:53
FOTO / Ce sexy este Alina Eremia în costum de baie. Apariție super atrăgătoare
FOTO / Ce sexy este Alina Eremia în costum de baie. Apariție super atrăgătoare

Cântăreața Alina Eremia arată spectaculos în costum de baie.

Alina Eremia a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Artista are un fizic de invidiat. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese și foarte decupat, cântăreața atrage atenția cu formele sale foarte bine conturate.

Imaginile cu Alina Eremia în costum de baie au fost pe placul internauților, care au dat like după like. ”Superbă”, ”Îmi place costumul tău”, ”Wow”, ”Ești foarte frumoasă și atrăgătoare”, ”Ești splendidă”, ”Super”, ”Ești frumoasă de mor”, ”Ești cea mai tare”, au complimentat-o prietenii virtuali pe Alina Eremia.

Cu cine se iubește Alina Eremia

De cinci ani, cântăreața Alina Eremia are o relație cu Edi Barbu, însă vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația lor, preferând să-l țină pe acesta departe de ochii lumii. Despre Edi Barbu nu se știu multe lucruri, ci doar că deține o funcție de conducere într-o corporație și îi place la nebunie să meargă la sala de sport. De altfel, la sală a și cunoscut-o Edi pe Alina Eremia, conform protv.ro.

Cei doi locuiesc de ceva vreme împreună, iar Alina Eremia i-a dedicate deja câteva piese iubitului. În octombrie 2020, artista a lansat videoclipul piesei “Noi”, unde apare și iubitul ei, Edi Barbu.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. “Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”, a declarat Alina Eremia despre single-ul “Aș da”.

citește și...