VIDEO / Cătălina Ponor, detalii despre momentele grele din gimnastică. ”Am început să plâng de bubuia solul sub mine”

09.05.2021, 12:22
VIDEO / Cătălina Ponor, detalii despre momentele grele din gimnastică. ”Am început să plâng de bubuia solul sub mine”
VIDEO / Cătălina Ponor, detalii despre momentele grele din gimnastică. ”Am început să plâng de bubuia solul sub mine”

Cătălina Ponor a povestit despre unele momente extrem de dificile prin care a trecut pe vremea când practica gimnastica de performanță.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai titrate gimnaste din lume. De-a lungul carierei sale, sportiva a căștigat numeroase medalii europene, mondiale și olimpice. A participat la trei Olimpiade: Atena 2004, Londra 2012 și Rio 2016.

Cătălina Ponor a petrecut aproape 20 dce ani în sala de gimnastică. Invitată la emisiunea ”„Rețeaua de idoli”, pe care Irina Păcurariu o moderează la Televiziunea Națională, Cătălina Ponor face dezvăluiri din cariera sa.

Cătălina Ponor, detalii despre momentele grele din gimnastică. ”Mi-a spus să nu mai fac „ponorisme” în sală”


Cătălina Ponor a vorbit despre revenirea ei în gimnastică, după ce se retrăsese.

„Nu mai făcuse nimeni o revenire la 23 de ani. Eu reveneam când altele se lăsau. A fost o revenire destul de grea. Și totuși am venit cu două medalii acasă, argint la sol și locul 3 cu echipa (…)”, a mărturisit fosta gimnastă de performanță despre ce s-a întâmplat la Olimpiada de la Londra, potrivit click.ro.

“Da, extrem de fericită în interior, dar în exterior n-am putut să mă bucur atât de mult, pentru că veneam după o dezamăgire la bârnă. E greu să ai tabela în față să vezi că ești pe locul 3, după care, la două minute să vezi că ești pe locul patru.(…) Când am plecat din sala de concurs și m-am dus în sala de antrenament, pentru că trebuia să mă pregătesc pentru finala de la sol, m-am așezat într-un colț și am început să plâng de bubuia solul sub mine. Domnul Belu a venit să mă încurajeze să merg mai departe, iar eu i-am spus că nu vreau să mai concurez.(…) Și am auzit-o pe doamna Mariana din colțul celălalt al sălii care mi-a spus să nu mai fac „ponorisme” în sală și, ori să mă duc la sol și să dau tot ce pot, ori dacă nu, să-mi iau bilet la primul avion și să mă duc acasă. (…) Atunci mi s-au uscat lacrimile și m-am dus direct în sala de concurs”, a mai povestit Cătălina Ponor.

citește și...