Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil! Ce spune bruneta

14.10.2019, 17:15
Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil! Ce spune bruneta
Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil

Oana Zăvoranu a fost acuzată, recent, în spațiul public, că și-a abandonat bunica la azil, așa că bruneta a dorit să își spună punctul de vedere legat de acest subiect. 

Recent, în spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora Oana și-a lăsat bunica la azil și nu i-a mai păsat de aceasta. Mai mult, au existat zvonuri care spuneau că bruneta nu a plătit costurile șederii femeii în căminul de bătrâni.

Deranjată foarte tare de afirmațiile legate de acest subiect, Zăvo a simțit nevoia să se apere și să facă lumină. Vedeta a povestit că a câștigat, în primă instanță, procesul cu căminul de bătrâni, și susține că directorul azilului se folosește de numele său. 

Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil și că nu a plătit factura

„Eu nu am semnat niciun contract pe baza căruia să stea în azilul acestui mare om de afaceri, care, de fapt, e vai de capul lui. Am luat-o cu râie de acolo și slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori și până nu am câștigat în primă instanță, nu ne-au lăsat să o luăm. Luați-o, dar nu o luați, că pot să mulg bani de la tine și pot să spun pe la TV că ai abandonat-o – chestii de fac oamenii mărunți”, a spus Oana la o emisiune TV. 

Bruneta a dezvăluit și că nu avea niciun contract cu respectivul azil: „Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama, și ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o”.

citește și...