Oana Zăvoranu, comentarii acide la adresa nunții lui Brigitte cu Pastramă! Ce afirmații jignitoare a făcut vedeta

09.07.2019, 11:15
Oana Zăvoranu, comentarii acide la adresa nunții lui Brigitte cu Pastramă! Ce afirmații jignitoare a făcut vedeta
Oana a comentat nunta în stil caracteristic

Oana Zăvoranu, binecunoscută publicului pentru comentarii ironice și nu numai, a împărtășit cu internauții părerea sa despre nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Bruneta i-a desființat pe aceștia și a făcut afirmații foarte dure. 

Într-o postare de pe Facebook, Oana a comentat acid nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Vedeta a spus că s-a uitat la TV, după mai mult de două luni de pauză, și s-a oripilat la vederea „subiectului de maximă și neprețuită importanță”.

„Câtă sluțenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență!”

„Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție da!!!…că și-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a dat ce-a avut mai bun din el??? …. și acum e‘vedetă și ginerică pe deasupra…na!!!? Și ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia? Doamne ferește, câtă sluțenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac!”, a fost mesajul tranșant al Oanei.

Fosta soție a lui Ilie Năstase și afaceristul Florin Pastramă și-au unit destinele duminică, iar tot atunci a avut loc petrecerea de nuntă, unde au fost invitate numeroase vedete, iar Oana Roman s-a ocupat de organizarea evenimentului. 

citește și...