Mihai Trăistariu, la capătul puterilor. ”În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie”

30.03.2021, 16:16
Mihai Trăistariu, la capătul puterilor. ”În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie”
Mihai Tristariu, la capătul puterilor. ”În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie”

Cântărețul Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor din cauza crizei provocate de pandemia de coronaviurus.

Mihai Trăistariu este puternic afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus. Acesta se plânge de lipsa veniturilor și de măsurile impuse de autorități.

„Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând mașina ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an și ceva de când s-a declanșat pandemia, iar noi, artiștii, suntem lăsați pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile și dacă Horeca a protestat, noi am rămas așa uitați de lume. Mie îmi este extrem de greu”, a declarat artistul la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mihai Trăistariu: ”Nu mi-am cumpărat haine de un an”

Acesta a mai explicat că nu și-0a mai cumpărat haine de un an.

„Ajung să câștig un bănuț foarte mic și puțin și să-l drămuiesc cum în viața mea nu am făcut. Nu mi-am cumpărat haine de un an, nu am mai făcut nimic, nu ies la terase că nu pot să cheltui bani că nu am de unde. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. Eu, ca artist, am făcut atâta istorie pentru muzica românească”, a mărurisit Mihai Trăistariu.

„Eu în ianuarie am făcut testul și am descoperit că am avut COVID și nici măcar nu am avut simptome. Atunci cu atât sunt mult mai înverșunat și răvășit. A trecut prin mine acest virus, nici nu l-am simțit și pentru asta mă ții în casă mi se pare o crimă. Nu vreau să vând tot ce am reușit să strâng în viața asta, mi-am făcut o situație bunicică și chiar îmi este ciudă acum să vând tot ca să pot trăi”, a mai afirmat cântărețul.

citește și...