Cum se simte acum Tamara Buciuceanu! Ce au dezvăluit medicii de la Spitalul Elias

07.10.2019, 15:36
Cum se simte acum Tamara Buciuceanu! Ce au dezvăluit medicii de la Spitalul Elias
Tamara Buciuceanu este internată la Spitalul Elias

La patru zile de când a fost internată de urgență la Spitalul Elias, Tamara Buciuceanu se află la Terapie Intensivă, sub supravegherea strictă a medicilor. 

Reprezentanții Spitalului Elias au transmis, astăzi, noi detalii despre evoluția stării de sănătate a marii actrițe. Tamara Buciuceanu a fost internată joi, după ce s-a simțit rău și a sunat la 112 pentru a solicita o Ambulanță. 

„Va mai rămâne internată câteva zile”

„Va mai rămâne internată câteva zile la noi, în acest moment e bine, se alimentează, vorbește, dar a înțeles ca trebuie să mai rămână cu noi câteva zile. Am chemat echipa de cardiologi, o să o revadă la prânz după ce mai ies niște analize și o sa ne spună dacă o mută sau nu (în salon – n.r). Nu s-a luat decizia de mutare încă, deocamdată este tot în Terapie Intensivă”, a dezvăluit, pentru MEDIAFAX, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Tamara Buciuceanu-Botez este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film din România. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, cea supranumită Doamna comediei românești a jucat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi”, al Chiriței din „Chirița în provincie” sau al lui Isoscel din „Liceenii”.

citește și...