Tamara Buciuceanu, internată de urgență la Spitalul Elias! Actrița a chemat Ambulanța

03.10.2019, 14:32
Tamara Buciuceanu, internată de urgență la Spitalul Elias! Actrița a chemat Ambulanța
Tamara Buciuceanu a ajuns de urgență la spital

Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență la Spitalul Elias. Actrița a chemat Ambulanța în această dimineață din cauza problemelor de sănătate. 

Artista în vârstă de 90 de ani a sunat la 112 după ce a a simțit dureri în piept, iar medicii au decis să o transporte de urgență la Spitalul Elias din Capitală. 

Actrița va rămâne în spital câteva zile

„E internată de ieri, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubata sau ventilată. Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță. Purtătorul de cuvânt a spus și că actrița va râmâne internată câteva zile. 

Tamara Buciuceanu-Botez este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film din România. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, cea supranumită Doamna comediei românești a jucat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi”, al Chiriței din „Chirița în provincie” sau al lui Isoscel din „Liceenii”.

Actrița s-a retras de pe scenă în urmă cu câțiva ani din cauza problemelor de sănătate.

 

citește și...