FOTO / Crina Abrudan, complet dezbrăcată pe plajă! Nimeni nu se aștepta să o vadă vreodată așa!

27.09.2020, 14:19
FOTO / Crina Abrudan, complet dezbrăcată pe plajă! Nimeni nu se aștepta să o vadă vreodată așa!
17. FOTO / Crina Abrudan, complet dezbrăcată pe plajă! Nimeni nu se aștepta să o vadă vreodată așa!

Fosta vedetă de televiziune Crina Abrudan a luat pe toată lumea prin surprindere după ce s-a fotografiat complet dezbrăcată pe plajă.

Crina Abrudan a înfierbântat bine de tot atmosfera pe internet. Vedeta a dat publicității două fotografii în care apare complet dezbrăcată la plajă, la Costinești.

Crina Abrudan a pozat întinsă pe nisip, goală pușcă, zonele intime fiind acoperite cu floarea-soarelui. Fosta prezentatoarea de televiziune este posesoarea unui corp perfect, cu forme foarte bine conturate, ireproșabile.

”Ești foarte sexy și frumoasă, dar mai dă jos pălăriile de floarea-soarelui…”, ”Ce noroc pe fotograf…”,  au comentat unii dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

De altfel, în ultima perioadă de timp, Crina Abrudan a făcut deliciul internauților cu fotografiile provocatoare pe care le-a tot postat în mediul online.

Motivul pentru care Crina Abrudan s-a apucat să facă sport

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu afișează o siluetă de invidiat. Crina Abrudan a avut dintotdeauna un look impecabil, însă de curând a decis să facă sport în mod regulat. După șapte săptămâni de antrenamente la sală, vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să înceapă să facă sport.

”Șapte săptămâni de sport. Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg pentru ca mi-a plăcut atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva”, a povestit Crina Abrudan la începutul acestui an.

citește și...