1.200 de ruși s-au încăierat în afara Moscovei. Confruntarea a stabilit un nou record mondial

04.08.2022, 12:53

La un eveniment care a avut loc în afara Moscovei în weekend, 1.200 de ruși s-au luptat în masă, ca parte a unei sărbători pentru primul țar al națiunii, Ivan cel Groaznic.

Un conflict, la care au participat 1.200 de boxeri, a avut loc în Rusia, ca omagiu adus lui Ivan cel Groaznic.

Două echipe de 600 de boxeri s-au confruntat într-un eveniment ciudat numit Walk the Field, care a avut loc la periferia Moscovei în weekend, potrivit dailymail.co.uk.

1.200 de luptători au primit mănuși de box

Acesta a marcat 450 de ani de la Bătălia de la Molodi, când forțele rusești cu efective insuficiente au apărat orașul în timpul domniei primului țar Ivan.

După ce li s-au desemnat tricouri galbene sau negre, luptătorii s-au aliniat unul în fața celuilalt înainte de a începe să atace în timp ce scandau. Acoperirea capului părea să fie opțională, toți cei 1.200 de luptători primind o pereche de mănuși.

Confruntarea a stabilit un nou record mondial

Apoi, a început lupta. Nu se știe care au fost regulile, unii dintre ei adoptând mișcări de MMA care ar fi foarte ilegale într-un ring de box.

Forța numerelor pare să fi fost o tactică populară, dar câțiva s-au trezit izolați și atacați de către adversari. Din fericire pentru ei, încăierarea a luat sfârșit după un minut și, în schimb, a izbucnit o rundă de aplauze.

Deși poate că a fost scurtă și dulce, se crede că această confruntare 600v600 a stabilit un nou record mondial pentru cei mai mulți oameni care au luat vreodată parte la o bătaie cu pereții.

Ivan cel Groaznic, care a condus Rusia între 1547 și 1584, și-a câștigat porecla datorită acțiunilor sale nemiloase. El a împărțit Moscova în două, cu o provincie pentru cei bogați și cealaltă pentru cei săraci.

Victoria din Bătălia de la Molodi, în care aproximativ 25.000 de ruși au rezistat în fața a 40.000 de cnezi din Crimeea, care căutau o invazie oportunistă, a fost considerată una dintre cele mai mari realizări ale sale.

Mai târziu, în timpul domniei sale, a executat mii de oameni și l-a ucis și pe moștenitorul tronului, fiul său cel mare, Ivan Ivanovici. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul celebrării celei de-a 450-a aniversări.

citește și...