What’s Up și soția lui s-au despărțit, după aproape 10 ani de relație

12.08.2019, 19:02
What's Up și soția lui s-au despărțit, după aproape 10 ani de relație
Cei doi erau împreună de aproape 10 ani

Artistul What’s Up și soția lui, Simina, și-au spus adio, la nouă ani de la debutul poveștii lor de dragoste.

Potrivit Click, despărțirea celor doi a fost anunțată chiar de solist, pe o rețea socială. Deși în ultima vreme What’s Up s-a retras din viața publică, a ales să împărtășească decizia divorțului cu fanii săi.

What’s Up și soția lui s-au despărțit, după aproape 10 ani de relație

În postarea cu pricina, artistul a postat o fotografie în care apărea alături de Simina, chiar în ziua nunții lor, însoțită de un mesaj emoționant.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris What’s Up.

citește și...