What’s Up s-a despărțit de iubită? Detaliile care i-au dat de gol pe solist și Alice Badea

20.05.2021, 12:03
What’s Up s-a despărțit de iubită? Detaliile care i-au dat de gol pe solist și Alice Badea
What’s Up s-a despărțit de iubită? Detaliile care i-au dat de gol pe solist și Alice Badea

În urmă cu doar câteva luni, What’s Up anunța că s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Alice Badea, însă se pare că lucrurile nu merg de minune între ei. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și și-au sters toate fotografiile pe care le aveau împreună. 

What’s Up și Alice Badea și-au spus adio?

What’s Up și Alice Badea nu mai sunt împreună? Pe paginile lor de Instagram, cei doi nu se mai urmăresc, iar imaginile în care apăreau îndrăgostiți au dispărut peste noapte. Până acum, niciunul dintre ei nu au comentat pe seama acestui subiect.

În decembrie 2019, What’s Up a fost reținut de polițiști, după ce ar fi bătut-o pe Alice Badea. La vremea respectivă, tânăra a chemat autoritățile la ea acasaă, pentru că artistul a devenit extrem de recalcitrant. După acest episod urât, solistul și Alice s-au împăcat și au decis să se căsătorească. În plus, cei doi și-au făcut un tatuaj cu un fluture.

What’s Up i-a cerut iertare fostei sale soții, Simina

What’s Up a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Simina, fosta sa soție, a fost și ea prezentă în platou.

Îndemnat de Cătălin Măruță, care i-a fost naș la nunta cu Simina, What’s Up i-a cerut iertare fostei lui soții, în direct.

“Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu’ de naș, că e nașul meu”, a spus artistul.

citește și...