What’s Up, din nou agresiv! Ce s-a întâmplat cu artistul

21.12.2019, 10:48
What’s Up, din nou agresiv! Ce s-a întâmplat cu artistul
What’s Up, din nou agresiv! Ce s-a întâmplat cu artistul

Problemele par să îl urmărească pe What’s Up în ultima vreme. După ce a ajuns încătușat la poliție, în urmă cu aproape două săptămâni, artistul a comis-o joi seară, când a fost din nou agresiv. 

What’s Up dovedește că nu poate trăi fără adrenalină! Nici două săptămâni nu au trecut de la incidentul cu iubita lui, când a ajuns la poliție, că artistul s-a remarcat din nou așa cum, probabil, nu și-ar fi dorit. 

What’s Up, din nou agresiv

Solistul a petrecut joi noaptea în clubul Nuba, apoi, din senin, a ieșit și a început să lovească unul dintre geamurile clubului, cu un rucsac pe care îl avea la el. Nu l-a spart, dar a alertat bodyguarzii de la intrare. Câțiva dintre aceștia au ajuns imediat la locul incidentului, pentru a vedea ce se întâmplă. L-au recunoscut imediat pe What’s Up, care nu prea era în apele lui, scrie Cancan. Nu l-au bruscat, ci l-au luat pe sus și l-au condus departe de geamul care era cât pe ce să se facă țăndări. A existat, totuși, un schimb de replici. „Te mănâncă pielea?”, îi spune un bodyguard. „Pe mine?”, întreabă What’s Up. „Da, vrei să te scarpin?”, continuă omul de pază. Artistul se predă: „Nu vreau, c@#%@!”.

După aceea, bodyguarzii l-au așezat pe artist pe bancheta din spate a unui taxi și, cel mai probabil, a ajuns acasă în siguranță, deși era cât pe ce să aibă parte de un alt episod scandalos. 

 

citește și...