What’s Up a divorțat de Simina, dar i-a făcut o surpriză fostei soții! Cum a surprins-o de ziua ei

29.08.2019, 12:52

What’s Up și Simina au decis să divorțeze după 9 ani de relație și 3 de căsnicie. Deși au ales să se despartă, cei doi au rămas în relații bune.

What’s Up a divorțat de Simina, dar i-a făcut o surpriză fostei soții! Cum a surprins-o de ziua ei

Zilele trecute, Simina și-a serbat ziua de naștere, însă nu și-a invitat fostul soț. Cu toate acestea, solistul a mers la ziua ei pentru a-i face o surpriză. A apărut la party cu un buchet mare de flori și i-a făcut o declarație de dragoste.

Măcar soră şi frate să rămânem! Ai grijă de sufletul tău! Ne-am iubit foarte mult, încă ne iubim. O iubesc foarte mult şi îi doresc să aibă o seară 3.0, updatul suprem. La 3.0 începi să conştientizezi unde te afli pe pământul ăsta. Important e că am fost unul lângă altul, că suntem unul lângă altul, că este o fată frumoasă, deşteaptă şi că viitorul o aşteaptă să se distreze, să fie fericită”, i-a spus What’s Up Siminei, scrie VIVA!

Cei doi au divorțat în urmă cu o lună, însă au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește motivele pentru care au făcut asta.

‘Au fost nouă ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu, ca bărbat, să-ți ofer. 

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii și haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”, a scris artistul pe Facebook.

citește și...