What’s Up a ajuns la secția de Poliție în cătușe! Artistul a fost ridicat de oamenii legii din apartamentul iubitei sale

09.12.2019, 21:27
What's Up a ajuns la secția de Poliție în cătușe! Artistul a fost ridicat de oamenii legii din apartamentul iubitei sale
What's Up a ajuns la secția de Poliție în cătușe!

Informație de ultimă oră despre What’s Up! Solistul a ajuns la secția de Poliție în cătușe, luni seară, 9 decembrie.

What’s Up a ajuns la secția de Poliție în cătușe!

Din primele informații, se pare că artistul a fost ridicat de oamenii legii din apartamentul iubitei sale. El a fost încătușat pentru că a făcut scandal și dus la secție pentru declarații.

Conform Spynews, What’s Up era violent cu o femeie, însă la momentul de față, nu se știe exact dacă este vorba chiar de iubita lui, Alice.

Cântărețul a fost interogat de polițiști, însă a devenit recalcitrant și a fost nevoie ca aceștia să îi pună cătușele. Alături de el s-a aflat și noua lui parteneră.

What’s Up se iubește de câteva luni cu Alice Badea, o profesoară de muzică de 33 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul fostei soții a artistului, Simina.

‘Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând’, declarau prietenii lui What’s Up.

‘De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relaţie de 9 ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti. M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine şi că viaţa merge înainte’, declara artistul despre noua iubită.

 

citește și...