Vloggerița Ioana Grama și soțul ei divorțează: ”A fost o decizie foarte grea. Am evitat cât am putut pasul acesta”

22.12.2021, 12:33

Ioana Grama și Alex Tăgurean se despart după mai bine de doi ani de căsnicie. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, după ce au încercat să își salveze căsnicia, apelând la terapia de cuplu. Vloggerița a anunțat pe Instagram decizia luată împreună cu tatăl copilului ei. ”A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta”, spune vloggerița.

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au căsătorit în urmă cu mai bine de doi ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Ayana. Pe data de 24 august 2019, Ioana Grama și Alexandru Țăgurean s-au căsătorit civil, ceremonia având loc în Parcul Central din Cluj-Napoca. Naşii celor doi au fost Sînziana Iacob, o cunoscută creatoare de conținut de fashion şi beauty, şi partenerul ei, Alexandru Iacob.

În urmă cu puțin timp, celebra influenceriță a anunțat pe pagina ei de Instagram că s-a despărțit de soțul ei, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi sunt pe cale să divorțeze.

Ioana Grama: ”A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta”

Cuplul a încercat să își salveze căsnicia în ultimele luni, apelând la ajutorul unui terapeut de cuplu. Însă, cei doi au decis că cea mai bună soluție este să pună punct căsniciei, pentru sănătatea psihică și emoțională a celor doi.

”Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana”, a spus Ioana.

Care este motivul despărțirii

Potrivit vloggeriței, nu ar exista un motiv care ar fi dus la despărțirea dintre cei doi, însă au trecut prin mai multe momente dificile.

Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum. Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, este mesajul postat de Ioana Grama, pe Instagram.

Ioana Grama și Alex Tăgurean au apelat la terapia de cuplu

Vloggerita a declarat că a apelat la terapia de cuplu. După mai multe ședințe, lucrurile dintre cei doi nu s-au imbunatatit, deznodământul fiind unul inevitabil.

„Am luat decizia de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap”, declara, acum ceva timp, Ioana Grama.

 

citește și...