Vladimir Drăghia, surprins la plajă! Cu cine a mers la malul mării

28.07.2019, 17:35
Vladimir Drăghia, surprins la plajă! Cu cine a mers la malul mării
Vladimir Drăghia a mers să se relaxeze pe litoral

Vladimir Drăghia este un tată foarte implicat! De când are o fetiță, Alaia Zora, actorul petrece foarte mult timp cu micuța în vârstă de doi ani. 

La fel s-a întâmplat și acum câteva weekenduri, atunci când Vladimir a fost surprins de paparazzi pe malul mării, alături de Zora.

Cel mai probabil, actorul a dorit să își răsfețe fetița cu o vacanță la mare, deoarece cu doar câteva zile înainte, pe 9 iulie, Zora a aniversat doi ani de viață. 

În imaginile de pe malul mării, se observă că Drăghia are o relație foarte apropiată cu micuța, cei doi jucându-se în nisip împreună. În plus, atât Zora, cât și tatăl său aveau capul acoperit cu pălării, pentru a se feri de efectele nocive ale soarelui.  Ce-i drept, Vladimir este atât de împlinit în postura de tată încât postează foarte des pe rețelele sociale diferite fotografii cu Zora, pe care o alintă în nenumărate moduri. 

Vladimir Drăghia a câștigat „Exatlon”

Fostul câștigător de la „Exatlon” a devenit tată pentru prima dată pe 7 iulie 2017, iar la scurt timp după a plecat în Republica Dominicană, pentru că începeau filmările pentru emisiune. Cel mai probabil, după ce a revenit Vladimir a dorit să compenseze lipsa familiei și a decis să petreacă foarte mult timp alături de soția sa, Alice Cavaleru, și de Zora. 

S-a căsătorit vara trecută

Înainte să câștige „Exatlon”, Vladimir Drăghia a devenit faimos după ce a jucat în mai multe seriale TV, iar celebritatea sa a crescut și după ce a apărut în emisiunea „Burlacul”. În copilărie și adolescență, Drăghia a făcut înot de performanță 12 ani, ajungând chiar în lotul olimpic al României. 

Ani întregi, actorul a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci ai lumii mondene autohtone, însă anul trecut Drăghia și mama fetiței sale, Alice, s-au căsătorit pe o plajă privată din Mamaia. 

 

citește și...