Virgil Ianțu spune tot despre relația cu Andreea Raicu. ”Da, exista o chimie”

23.11.2022, 16:36
Virgil Ianțu spune tot despre relația cu Andreea Raicu. ”Da, exista o chimie”
Virgil Ianțu spune tot despre relația cu Andreea Raicu

Prezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 51 de ani, a vorbit deschis despre relația cu vedeta de televiziune Andreea Raicu, cea care i-a fost colegă la numeroase emisiuni la postul de televiziune Prima TV. Despre cei doi s-a speculat că ar fi avut o legătură sentimentală. ”Da, exista o chimie”, a spus Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR. În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Virgil Ianțu a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Dense Rifai la postul de televiziune Kanal D. Prezentatorul TV a vorbit, părintre altele, și despre relația sa cu Andreea Raicu, cea care i-a fost colegă ani de zile la postul de televiziune Prima TV. Despre cei doi s-a speculat că ar fi avut o relație sentimentală.

Virgil Ianțu spune tot despre relația cu Andreea Raicu.”Este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”

”Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună. Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului”, a declarat Virgil Ianțu, citat de revista Viva.


”Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a mai spus acesta.

citește și...