Virgil Ianțu revine la formatul de televiziune care l-a consacrat. După 20 de ani are din nou emisiune cu copii

19.04.2021, 14:25
Virgil Ianțu revine la formatul de televiziune care l-a consacrat. După 20 de ani are din nou emisiune cu copii
Virgil Ianțu revine la formatul de televiziune care l-a consacrat. După 20 de ani are din nou emisiune cu copii

Virgil Ianțu revine la formatul „Copiii spun lucruri trăsnite” după 20 de ani.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți preezentatori TV de la noi. În plan personal, Virgil Ianțu este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Virgil Ianțu a prezentat, de-a lungul anilor, mai multe emisiuni de succes. Una dintre acestea a fost și ”copiii spun lucruri trăsnite”. Acesta revine la acest proiect care la consacrat, după 20 de ani, relatează tvmania.ro. Virgil Ianțu si Romanian Artists Agency lansează ”Copiii spun… cu Virgil Ianțu”. Emisiunea va fi online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu. Va fi difuzată săptămânal. Castingul a fost anunțat deja de prezentatorul TV și în mediul online: ”Nu aveți idee de când aștept să vă întreb următorul lucru: aveți cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreți să îl aduceți la un casting și să mi-l prezentați și mie. Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenți, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult! Castingul va avea loc în 21 aprilie, în București, iar vârsta copiilor trebuie să fie între 4 – 7 ani. Toate celelalte detalii le veți primi în mesaj privat, promit. trebuie doar sa imi dati un mesaj in privat, aici, cu dorinta de a ii inscrie pe cei mici la casting? Și chiar dacă nu aveți un copil care spune lucruri trăsnite, dați un share, să ajungă la cine trebuie. Haideți să punem din nou copiii în prim plan, că e mai bine, vă zic eu!”.

Ce detalii a dat Virgil Ianțu despre noul său proiect

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Virgil Ianțu a dat mai multe detalii despre noul său proiect.

”Anul acesta se fac chiar 20 de ani de când, tot într-o joi, lansam prima ediție din emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite. Iar de acum înainte copiii vor tot spune lucruri trăsnite chiar dacă deocamdată doar în online! După avalanșa de mesaje de ieri am decis să prelungim castingul și pe 22 aprilie, să fie toată lumea mulțumită. ? De-a lungul acestor 20 de ani, pe lângă Copiii spun lucruri trăsnite am trecut și prin alte formate cu copii (Prevestiri din Copilărie și Ianțul Slăbiciunilor), plus cursul pentru copii și cartea. Pentru mine e clar că acest show e cel mai aproape de sufletul meu – și văd că și de sufletul vostru! Entuziasmul și bucuria care au inundat ieri această pagină mă fac să am încredere că din online ne vom găsi în curând drumul înapoi spre TV, vom re-edita cartea Copiii spun… și vom reuși să închegăm și mai mult comunitatea din jurul acestei emisiuni”, a spus el.

”Ca să rezum puțin, situația stă așa: Copiii spun… cu Virgil Ianțu este formatul pe care îl lansăm, deocamdată, online. Căutăm copii cu păreri despre orice și cu siguranța de sine necesară să și-o exprime în orice condiții. Primele zile de casting sunt 21 și 22 aprilie iar în curând revin cu programul pentru luna mai. Nu pot să vă spun decât să urmăriți această pagină în continuare, de aici veți afla cele main oi dar și cele mai trăsnite lucruri. Vă las cu unul din ele, de sezon: „…E prea medical ştirile astea!”
Theodora Muşat 4,7 Ploieşti”, a adăugat prezentatorul TV.

citește și...