Virgil Ianțu: ”Mă rog ca acest coșmar să se încheie odată”

14.04.2020, 13:50
Virgil Ianțu: ”Mă rog ca acest coșmar să se încheie odată”
Virgil Ianțu: ”Mă rog ca acest coșmar să se încheie odată”

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu este marcat de tot ce se întâmplă în această perioadă. Acesta a afirmat că este afectat ori de câte ori aude despe noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Virgil Ianțu a afirmat că abia așteaptă să treacă această criză creată de pandemia de coronavirus pentru că oamenii să revină la viața normală de zi cu zi.

”Nu sunt speriat, dar mă îngrijorează starea de repaus, colapsul general, inactivitatea planetei. Sper ca această pandemie să intre în regres cât mai repede şi uşor să revenim la viaţa noastră, la profesiile noastre, la activităţile zilnice, iar aceasta lecţie dură să ne ajute să ne regândim viaţa pe care vrem să o trăim de acum înainte.

Oricare îmbolnăvire de care aud mă afectează. Din fericire pentru mine, nu am nicio persoană cunoscută afectată de virus, dar multţi alţii au, iar eu empatizez şi mă rog ca acest coşmar să se încheie odată”, a declarat Virgil Ianțu pentru okmagazine.ro.

Întrebat care va fi bucuria pe care și-o va face după încheierea stării de criză, prezentatorul TV a spus:

”Bucuria pe care mi-o făceam şi înainte de această criză şi chiar vorbeam desprea ea. Mă voi bucura de normalitate. Ea ne oferă atâtea bucurii, etalează în faţa ochilor noştri atâtea minuni, dar mulţi dintre noi au fost „cu ochii larg închişi””.

citește și...