Virgil Ianțu face dezvăluiri din relația cu fiica sa, Jasmina. ”Am reuşit să ne câştigăm încrederea reciproc”

20.09.2022, 16:37
Virgil Ianțu face dezvăluiri din relația cu fiica sa, Jasmina. ”Am reuşit să ne câştigăm încrederea reciproc”
Virgil Ianțu face dezvăluiri din relația cu fiica sa, Jasmina

Prezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 51 de ani, are o fiică adolescentă, Jasmina, din relația cu Roxana. Despre relața cu jasmina a făcut Virgil Ianțu câteva dezvăluiri. ”Este o perioadă foarte frumoasă în care am reuşit să ne câştigăm încrederea reciproc”, a declarat prezentatorul de la Televiziunea Națională.

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR2. În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Virgil Ianțu a vorbit despre relația cu fica sa, Jamna, într-un intervu pentru adevarul.ro. ”Este o perioadă foarte frumoasă în care am reuşit să ne câştigăm încrederea reciproc. E minunat să ştii că poţi avea încredere în copilul tău, că ia deciziile bune pentru el. Totodată, ţinem aproape, aşa cum recomand fiecărui părinte să facă”, a declarat Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu face dezvăluiri din relația cu fiica sa, Jasmina. ”A început să înţeleagă şi să aprecieze câtă muncă se află în spatele fiecărui leu câştigar”

”Nu îmi place să impun limite, mai ales la această vârstă. Cred că, în calitate de părinţi, trebuie doar să avem abilitatea de a le transmite copiilor valorile de care au nevoie şi de care bineînţeles că nu sunt conştienţi. E un proces care durează, nu e simplu, dar cu implicare şi dragoste, se poate. Şi Jasmina a avut perioada ei în care îşi dorea tenişi aberant de scumpi, dar a început să înţeleagă şi să aprecieze câtă muncă se află în spatele fiecărui leu câştigat”, a ma dezvăluit Virgil Ianțu.


Despre cum se implică în educața fiivei sale și despre sistemul de învățământ din țara noastră, prezentatorul TV a explicat: ”Din fericire, am reuşit, ca părinţi, să o facem responsabilă. E o muncă de durată, care necesită o implicare directă, prin insuflarea unor principii de bază sau valori ce formează un caracter. Problemele legate de învăţământ sunt diferite, ea studiind la o şcoală privată, dar cele de bază sunt aceleaşi. A început şcoala într-o şcoală de stat, dar după câţiva ani, am realizat că este nevoie de schimbare. Îmi doream din suflet să rămână la acea şcoală, era şi foarte aproape de casă de altfel, dar când am văzut că şcoala este condusă de părinţi, nu de profesori, am decis să schimbăm macazul”.

citește și...