Virgil Ianțu, despre relația cu partenera sa de viață. ”Asta parcă ne-a apropiat și mai mult”

23.10.2022, 16:41
Virgil Ianțu, despre relația cu partenera sa de viață. ”Asta parcă ne-a apropiat și mai mult”
Virgil Ianțu, despre relația cu partenera sa de viață

Prezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 51 de ani, are o fiică adolescentă, Jasmina, din relația cu Roxana. Despre relața cu partâenera sa de viață, Roxana, a făcut Virgil Ianțu câteva dezvăluiri în cadrul unui podcast. ”Asta parcă ne-a apropiat și mai mult”, a declarat prezentatorul de la Televiziunea Națională.

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR.

În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.  Invitat la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a făcut dezvăluii din relațiia sa cu Roxana, cea care îi este parteneră de viață.

Virgil Ianțu, despre relația cu partenera sa de viață. ”Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o”

„Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit wowbiz.ro..

”Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis:”Nu poți să ajuți pe toată lumea”. Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele. E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: ”Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi”, că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a adăugat prezentatorul TV.

citește și...