Viorica Dăncilă, o mamă cu multe griji pe cap: a divorțat fiul premierului României?

03.07.2019, 12:30
Viorica Dăncilă, o mamă cu multe griji pe cap: a divorțat fiul premierului României?
Victor și Elena și-au unit destinele în 2016

Deși fiul premierului Viorica Dăncilă este căsătorit din 2016, apar tot mai multe indicii că Victor ar fi divorțat deja de aleasa inimii lui, Elena.

La începutul lui iunie, Elena Dăncilă, care ocupă funcția de consilier juridic la Primăria Sectorului 5, și-a completat declarația de avere, conform cancan.ro. Potrivit documentului, nora premierului deține o garsonieră de 35mp în București, achiziționată în 2016.

Speculațiile privind divorțul de fiul prim-ministrului au apărut pentru că în declarațiile de avere precedente figurau mai multe bunuri pe care le deține împreună cu Victor. Astfel, din document lipsește atât apartamentul de 70 mp primit de Victor prin donație, cât și un autoturism Volkswagen, cumpărat în 2017.

Un alt detaliu care întărește ideea unui divorț între cei doi este lipsa lui Victor de la rubrica declarației privind veniturile încasate de soț. Anii trecuți, acestea apărea în document ca expert la OMV Petrom SA, cu un venit annual de 44.400 de euro, iar în prezent lucrează la Curtea de Conturi, pe post de consilier.

În plus, de mai bine de un an nici Elena Dăncilă, nici Victor nu au mai postat pe rețelele sociale nicio fotografie în care să apară împreună.

 

 

 

 

citește și...