VIDEO | Un șofer oprit de poliție a recurs „la pile” pentru a scăpa de amendă! Cum s-a încheiat totul

30.09.2019, 18:36
VIDEO | Un șofer oprit de poliție a recurs „la pile” pentru a scăpa de amendă! Cum s-a încheiat totul
Șoferul a vrut să apeleze „la pile” ca să scape de amendă

Un șofer oprit de poliție pentru a fi amendat a încercat să scape basma curată folosindu-se „de pile”. Totul s-a întâmplat în fața oamenilor legii, iar imaginile cu pricina au ajuns pe internet. 

Arădeanul a intrat cu mașina pe liniile de tramvai, așa că polițiștii l-au oprit pentru a-l sancționa. În acel moment, fără nicio jenă, șoferul a vrut să scape de amendă.

Șoferul a sunat un prieten ca să îl scape de amendă

A refuzat să se legitimeze și a sunat un prieten care lucrează în poliție, pe nume Cosmin. Spre surprinderea și dezamăgirea lui, amicul său i-a spus să prezintele actele la control și să achite amenda. 

În cele din urmă, șoferul a fost amendat cu 2.320 de lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârșirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulație pe sens opus, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier și lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulație pe sensul opus și 30 pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier”, a declarat, pentru aradon.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

citește și...