VIDEO | Un șofer de autocar a bătut o pasageră în autogara din Arad!

13.10.2019, 15:39
VIDEO | Un șofer de autocar a bătut o pasageră în autogara din Arad!
Un șofer de autocar a bătut o pasageră în Autogara din Arad

Un șofer din Bistrița a bătut, miercuri, o pasageră în Autogara din Arad. Imaginile în care femeia care voia să ajungă cu autocarul în Spania este agresată au ajuns în mediul online și au stârnit multe comentarii. 

Scandalul a pornit după ce pasagera s-a așezat pe unul dintre locurile din față ale autocarului. Șoferul i-a spus că sunt rezervate pentru altcineva și atunci a izbucnit conflictul. Bărbatul susține că femeia și mama acesteia trebuiau să meargă cu alt autocar și le-a rugat să coboare, dar au devenit agresive. 

Internauții au păreri împărțite

Scenele violente care au avut loc în Autogara Arad au ajuns pe internet și au fost văzute de mii de oameni. În timp ce unii îl acuză pe șofer, alții consideră că femeia este vinovată. 

„Șoferul a fost jignit de către clientă. A fost înjurat atât de ea, cât și de fiica ei. E unul dintre cei mai buni șoferi. De cele mai multe ori pasagerii întrec limitele. Nu își înțeleg locul și pun stres pe șoferii care trebuie să fie liniștiți și lăsați să își facă treaba ca să ajungem cu bine la destinație. Acea femeie nu înceta din înjurături. Avea o privire care nu arăta altceva decât că avea chef de scandal. Era toată roșie la față și nu mai înceta. Nu am văzut dacă a consumat băuturi alcoolice înainte, dar privire și fața ei asta spuneau”, a scris o martoră pe o rețea socială, potrivit bistriteanul.ro.

 

citește și...