VIDEO | Un român a fost arestat în Viena după ce a agresat o stewardesă în avion

27.09.2019, 15:29
VIDEO | Un român a fost arestat în Viena după ce a agresat o stewardesă în avion
Românul a agresat o stewardesă

Un român a fost arestat în Viena după ce a agresat o stewardesă în avion. Aeronava a aterizat de urgență în capitala austriacă, deși destinația sa era Stuttgart.

Un român a devenit agresiv la bordul unui avion, în timpul unui zbor pe ruta București – Stuttgart. Individul a agresat o stewardesă, așa că echipajul a decis să aterizeze de urgență în Viena. Oamenii legii au urcat în avion și l-au reținut pe bărbat, care se află acum în custodia poliției austriece. 

Compania aeriană a confirmat agresiunea

Incidentul a fost confirmat de compania Blue Air, care a emis un comunicat de presă despre această situație. 

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronav”, scrie în comunicat.

„Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere”, a mai transmis compania aeriană. 


 

citește și...