VIDEO | Un polițist a izbucnit în plâns după ce a aflat că e acuzat de șantaj

08.11.2019, 14:59
VIDEO | Un polițist a izbucnit în plâns după ce a aflat că e acuzat de șantaj
Un polițist a izbucnit în plâns după ce a aflat că e acuzat de șantaj

Un polițist a izbucnit în plâns după ce a aflat că e acuzat de șantaj. Bărbatul din Arad a fost filmat de colegi și imaginile au ajuns în mediul online. 

Angajatul de la IPJ Arad a fost filmat plângând ieri, după ce a fost inculpat într-un dosar de șantaj. Din câte se pare, George Tabuia a suferit un atac de panică la auzul veștii că va fi cercetat și a izbucnit în plâns chiar în curtea poliției. 

Un polițist a izbucnit în plâns după ce a aflat că e acuzat de șantaj

„Angajatul în cauză, pe fondul unor afecţiuni cronice cardiace, a suferit un şoc emoţional manifestat printr-o criză de nervozitate”, a spus Claudia Iuga, purtător de cuvânt la IPJ Arad, pentru Știrile PRO TV. 

Dosarul de șantaj se pare că ar fi fost deschis după ce și-a ajutat un coleg de la DGA cu o lucrare de construcții și în schimb i-a cerut 200 de euro. 

„La o înregistrare video, pe care mi-au găsit-o pe telefon, și în care apar numele cele mai grele din mafia transportatorilor din Arad și care, dacă ar fi dată cuiva, ar însemna că eu mai am foarte puține ore de viață după… și nu mă gândesc la mine, cât la copiii mei și la soția mea!”, a declarat polițistul pentru criticarad.ro.

„Am făcut mai multe copii după această filmare și, așa stând lucrurile, aștept momentul potrivit din punct de vedere juridic, pentru a o face publică!”, a mai dezvăluit Tabuia, care a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și consiliat de psihologi.

citește și...