VIDEO | Un cioban din Cluj și-a incendiat mașina și a transmis totul live pe Facebook: „Îi dau foc și poliției, e una cu interlopii”

04.09.2019, 16:27
VIDEO | Un cioban din Cluj și-a incendiat mașina și a transmis totul live pe Facebook: „Îi dau foc și poliției, e una cu interlopii”
Ciobanul a dat foc mașinii chiar la el în curte

Un cioban din Cluj și-a dat foc la mașină, live pe Facebook, și a povestit ce l-a determinat să recurgă la acest gest. 

Bărbatul și-a incendiat mașina din cauza nedreptăților pe care susține că le-a îndurat din partea autorităților locale și a interlopilor din zonă. 

Ciobanul din satul Crairât, comuna Ploscoș, a transmis live pe Facebook momentul în care autoturismul a luat foc și a explicat motivele care l-au făcut să incendieze mașina. 

„Îi dau foc și poliției”

„Îi dau foc și poliției din comuna Ploscoș, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăștia cu drogurile. Să ia măsuri și domnii de la Cluj și domnii de la București. Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Am fost dus acasă în comună și le-o ridicat sabia că le taie grumazul. Acum umblă poliția din comună cu intimidări, domnul Ciungan.

Dau foc să nu mai am nimic. Să imi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de pășunat la consilierii Primăriei Ploscoș și la șmecheri, la interlopi, iar mie, cu 200 de capre, mi-au dat 5 hectare.

Dacă e vorba, îmi dau foc și la casă, că sunt plătiți din banii noștri (autoritățile), măi fraților, nu s-or pus ei mandatari și vin interlopii cu săbii. Dă-i în morții lor! Eu tot ce am făcut am făcut pe munca mea. 

Nu mai încapi în lumea asta de interlopi și de șmecheri. Mi-au dat 5 hectare și acum vor să mi le ia și pe astea pentru că vor să dea în posesie. Să mă judece poporul. Dau foc la mașină, la stână și mă duc la ajutorul social, că e mai bine. Vor să mă duc de aici. Are un ginere care a venit din Anglia și a venit cu sabia la copii.

Stați liniștiți, cei care nu mă apreciați veți ajunge la fel!”, a spus ciobanul, potrivit Turda News. 

Mașina a ars în întregime

Pompierii au fost alertați imediat și au ajuns la fața locului, însă mașina, o Dacia Solenza, era cuprinsă deja de flăcări. 

„Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21.30, mașina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, incendiul nu s-a extins și la alte construcții din preajmă, mașina a fost mistuită de flăcări în totalitate. Nu au fost persoane rănite”, a comunicat Ciprian Cornea, de la ISU Cluj.

citește și...